Måndag


Idag gjorde jag seriöst den godaste smoothien någonsin, ni måste seriöst prova den. Jag köpte en smoothie på naked juice bar typ varenda dag i somras och jag har inte riktigt kunnat glömma hur otroligt god den var, och jag kommer i stort sett ihåg ingridernserna från den så:
Apelsinjuice
Kvarg 
Ingefära 
Banan
Mango
Massaaa citron
Kan lova er en riktig njutning!! 
Iallafall så flyter livet på, har bokat en resa till Australien och köpt mig en gopro så jag ska kunna ta fetaste bilderna. Håller på att kör för fullt med körskolan, pluggar och umgås med mina finaste finaste vänner& familj💗 nu håller jag på att städa och sen bli det bodypump följt av bodybalance med Mandis! 

2016


Har inte bloggat på hur länge som helst typ. Otroligt mycket har hänt i mitt liv faktiskt. Veckan i Åre som alla bilder kommer ifrån var helt fantastiskt mysig, njöt varenda sekund. Kom hem och fick ganska snabbt erbjudande till ett väldigt roligt vikariat på ICA på hälsa&skönhet, drömmen typ. Samma veva bestämde jag mig för att bege mig ut på resande fot innan vikariatet börjar så just nu är det mycket fixande inför det. Umgås med mina fantastiska vänner, familj och tränar typ, det är så ungefär livet ser ut just nu. Har inte haft sån lust att blogga faktiskt men jag hoppas den kommer tillbaka. Hoppas ni haft en bra start på 2016, för det har verkligen jag! Kramisar