Hos faster
Har det supermysigt hos faster i Linköping, vi har åkt runt på marknad, gått i stan, ätit god yoghurtglass på honeycomb, blivit bjuden på middag på resturang ikväll(lördagkväll)& imorgon är det födelsedagskalas för kusin Martin. Maten ikväll var så himla god, titta bara, man dör ju bara av bilden, haha. 

Näe, nu blir godnatt! Ha det fint! 

Smoothie


Idag är det torsdag och jobb. Eftersom jag börjar halv 1 så har jag hunnit med ett gympass. Men med denna bild vill jag verkligen tipsa om jättegod smoothie som faktiskt är från donken, persika och passionssmak. 

Imorgon tom måndag är jag ledig så då kommer jag att göra en trip till Linköping och umgås med faster en helg. Det kommer att bli as mysigt! 

Liseberg
Igår mötte jag och Mackan upp Omar och Sanna på Liseberg. Vi har skaffat guldpass vilket innebär att man kan gå dit varje dag, så nu gäller det att utnyttja detta till fullo, älskar Liseberg så det blir nog inga problem. Markus vann en till minion åt mig, nu har jag två hihi. 

Bodyshop

På sommaren ska man passa på att handla på bodyshop, då finns de dofterna som aldrig finns annars och dessutom till as bra pris. Passion är min favorit och hallon är nått nytt jag provar. Jag har något för bodyshops bodybutter, jag vet inte hur många jag haft. Bland annat grapefruit, cocos, Peach, mango, vanlig aloe vera, någon med nötsmak och nu dessa. 


Jobb


Jobb idag till och med klockan 3! Ett riktigt slitigt pass, men just nu ligger jag i massagestolen på rast så ska inte klaga. Sedan ska Markus mormor som bor i våningen under oss ha födelsedagsmiddag,  och efter det ska jag försöka komma till gymmet som jag saknat nu i några dagar. Nej, nu ska jag njuta av massagen. Kram! 

Göteborg.


Sist jag la in något här så var jag Norrlandsbo och nyligen tagit studenten. Nu någon vecka senare bor jag i Göteborg och har snart jobbat i två veckor på ett äldreboende. Jag har det väldigt bra, trivs bra med Mackan i våran tillfälliga lägenhet och bara har det härligt. Skaffat gymkort och kan äntligen få gå på gruppass, det har jag saknat som attan under tiden på Sandö. Igårkväll var vi på midsommarfirande i Partille och ikväll blir det mys framför någon bra film. Vi hörs mer, kraaaam!   

STUDENT

 

BAL