HELG, ÅTERIGEN.


Denna vecka har varit helt galen, vi har haft matte heeela dagarna och hjärnan är helt mör. Avslutade med ett prov som jag iallafall lämnade in, sist det var prov(förra fredagen) gick det så dåligt att jag sket i att lämna in det.

Nu är jag iallafall hemma, och det ska bli underbart och umgås med familj och vänner. Nu ska jag ut och äta med mamma och pappa och mysa vidare hemma, sedan bege mig till Julia för ännu mer mys, haha! Härlig dag. Kram på er! 

Helg, pizza, tjejmys och kärlek.
Helgen har gått undan och jag har slappat, träffat massa gamla rägy vänner, myst med mitt hjärta och ja. En perfekt helg, och som avslut fick jag ihop massa inför gymnaisearbetet. Nu nu väntas en gympass och sen ska jag ta ett bad och sooova. Kram på er! 

Efter regn kommer solsken
Det har varit jobbigt några dagar nu. Jag har upplevt massa stress över skolan men just nu har jag lugnat ner mig helt, har hittat så mycket fakta till gymnaisearbetet så nu ser jag ljuset i tunneln.

Men livet, MARKUS ÄR HÄR! Finns ingen bättre människa i mitt liv, hihi. Vi har haft mysiga kvällar. Nått annat som också är bra i livet är att träningen går as bra OCH resan till Vietnam är bokad, allt är klart. Vi har ett planerat schema och saker vi ska göra varje dag. Känns så verkligt nu. Men nu flyger tiden iväg, fysikprov imorgon så nu blir det plugg.  Kraaaam! 

Vintersvacka.

 
Shit vilket tempo det är i skolan, gymnasitearbetet ska vara inlämnat om en månad och jag får panik och pluggar ihjäl mig, pluggar på fel saker och orelevanta saker. Shit var svårt det är! Sitter här vi min dator och längtar tillbaka till värmen. Om 2 dagar är Markus här också, det kanske får mig på bättre tankar, har faktiskt varit utan honom i 5 veckor. Måste laga mat nu, sen ska jag gå på gymmet och köra nått jobbigt pass. Känner verkligen för det! Kram på er. 
 

Måndag.Mycket har hänt, Evelina en av dom bästa människorna på jorden, ska lämna Sverige för 1 år i USA. Hade en helt underbar avskedskväll med henne i en jätte mysig stuga och massa andra tjejer. Nu har hon åkt och jag är så glad för hennes skull, verkligen en dröm att få leva utanför Sverige gränser och träffa nya människor.

Iallafall är det måndag idag, skolan är igång igen, panikade sönder på skolan för att gymnaisearbetet snart ska vara klart, har inte äns börjat. Så hemskt! Sen har Markus vistelse i Göteborg blivit två extra veckor lång, det suger. Kom tillbaka snart innan jag avlider, aja tillbaka till plugget. Ha det bra! 

Mysigaste platsen.


Att vakna upp här är så himla mysigt, speciellt när man har glömt släcka ljusslingorna innan man somnade. Dock har mitt rum varit ett bombnedslag i 1 vecka och då har det snarare vart som en mardröm att vakna upp, men nu så, nu njuter jag. Idag händer inget speciellt, ska väll försöka pallra mig bort till gymmet och även skicka några paket. Ha en bra dag! 

5 januariMycket har hänt sedan senaste uppdateringen, umgåtts med massa människor, jobbat, firat Alvas födelsedag som var i maj, varit sjuk,btränat, firat nyår som vart en väldigt bra kväll.

Aa somsagt mycket har hänt och jag orkar inte dra upp allt, har dessutom inga bilder alls så att vi struntat i det. Nytt år och nya möjligheter, känns som att detta kommer bli ett fantastiskt år som jag kommer att få dela med nära och kära, ta studenten, spendera 3 veckor med klassen i Vietnam och ja, minst sagt. 2015 kommer bli underbart! Men ni får två badbilder från hallsta, då vi även provade Alvas nya selfiestick, Hahah... Kram på er!