Drops of youth


Jag ska prova på denna produkt från bodyshop som jag fick med mig hem idag. Jullan tipsade starkt. Den kostar 325kr vilket är ganska dyrt, men vi får allt se om de är väl betalade pengar. Det är iallafall en nattansiktsmask som ska hjälpa gamla hudceller att dö, samtidigt som nya och friska celler kommer upp till ytan.
Jag håller tummarna för att den kan hjälpa min hy, som blivit finnig och rödflammig, usch! (Jag fick betala 143kr för hade rabatt så det var värt vilket som)

Idag var jag iallafall i Ö-vik med Amanda, vi julhandlade, träffade en tjej som heter Sara och bara hade det supermysigt, saknad vän som blivit klar med GMU, glad att hon är hemma kan jag säga. Ikväll har jag slitit med att montera mitt nya badrumsskåp och jag kan säga att kroppen är fascinerande, heeelt slut efter att skruva lite skruvar samtidigt som för 5 dagar sen gick det bra att köra ett stenhårt träningspass. Det går snabbt innan sjukdomen slagit till, som ni fattar är jag väldigt sjuk, och ska därför sova på en gång- helt slut! Ha det fint hörni❤️


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailen:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback