Sensommar
Det vart en trip till Sundsvall i helgen för att vara med tjejerna och gå på sensommar-kvällen i stan. Det är så skönt att komma hem och få träffa alla kompisar, och vi hade så roligt och har många goa skratt att komma ihåg från denna helgen, haha. Veronica Maggio och maskinen var dom som spelade vilket var bra, för de båda är så roliga att lyssna på. Nu är jag hemma igen och idag ska det tränas och mysa och ikväll ska jag träffa Jempen! Kram på er! 

Hemma


Hej på er! 
Just nu befinner jag mig i Sollefteå, hem mitt ljuva hem. Jag tog flyget imorse och kom hem vid 5, då det traditionella tacomyset ägde rum. Sedan for jag med pappa, Alex och farfar till vår lilla hockeyhall och kollade på Modos träningsmatch. Nu ska jag vara hemma i över två veckor då sedan jag ska börja jobba på heltid i Göteborg. Jag ska verkligen njuta av att vara hemma här med familjen, sova ut varje morgon, träna varje dag, aaa jag ska verkligen njuta.💟

Onsdag

Helgen i Stockholm vart jättebra. Fick träffa vänner och även umgås med släkten. Denna vecka är inte heller dum för på fredag tar jag flyget hem till Norrland, wie. 
Orkar inte skriva så mycket men idag är jag och Markus lediga, så vi ska väll passa på att mysa lite det sista, sedan ska jag och Lena laga pizza och tvätta, haha bra kombo. Nu sitter jag och tittar på idol, medans Markus sussar så sött, hihi. 

Fredag
Träning på torget, fina Hanna och fiskebäck en solig dag

Mitt liv är väldigt upp och ner, jag är väldigt upp och ner pågrund av ångest inför hösten, jobba? Stanna kvar i Göteborg? Skaffa lägenhet? Har sådan ångest emellanåt men det kanske inte behöver vara så ångestladdat som det är..
Iallafall så har jag imorse bokat en resa till Stockholm och snart ska jag bege mig till tågstationen. Markus jobbar hela helgen och jag är ledig och därför ska jag njuta av livet och träffa kusinerna, vänner, sola och bada. 
Längtar till tågresan för jag har köpt en oreo mjölkchoklad, mums! Ha en bra helg nu hörni! 


Måndag


Nu var det ett tag sedan det kom upp ett inlägg här, men det är för att bloggsidan har varit konstig, det har inte gått och publicera nått.. Iallafall har jag haft en väldigt bra vecka, jag har fått träffa massa vänner som jag saknat så, myst lite på göteborgskalas, tränat och arbetat såklart. Idag har jag slitit hårt, sprang en runda för att sedan gå på ett gruppass på gymmet, som var myyyycket jobbigare än vanligt! Nu kurrar magen för det enda jag ätit idag är jordgubbar och tomater, och två mackor.. Haha! Hoppas ni haft en bra vecka iallafall, nu blir det att åka på affären med mackan!

Ledighet


Ledighet i två dagar och nu jobb i 14 dagar med 1 dag ledighet i mitten av jobbperioden, sedan har jag inte as många pass kvar på boendet. Iallafall så har jag och Markus haft mycket för oss dessa två dagar eftersom båda var ledig.
Igår blev det freeport(ett outlet utanför 
Göteborg) och Ikea följt av ett träningspass. Idag blev det Liseberg men även lite solning vid Sisjön, följt av ett träningspass återigen. Idag var jag på ett nytt gym och prövade på ett pass som jag inte brukar köra, det var sviiiinjobbigt. Nu tänker jag göra hummus, kolla på Johan Falk och sedan sova. Kram! 

Måndag


Så otroligt fint bröllop och jag hade verkligen jätte roligt. Det var så kul att få vara delaktig i bröllopet trots att jag inte var bekant med brudparet. Det var alltså Markus bonussyster som gifte sig. Aa det var verkligen jätte vackert! 
Idag är det jobb och imorgon och på onsdag är jag ledig, sen jobb igen. Ska bli skönt att vara ledig, jag älskar att vara det, haha.
Nää, nu ska jag fortsätta med arbetet! Ha det fint! 

Lördag


Jag har köpt rosa träningsbyxor, hur sjukt är inte det. De sitter som smäck och materialet är underbart så jag kände att jag vart tvungen att ge de en chans. 
Nåväl, idag är det brölopp och vi ska snart kliva upp och springa på torget för att se om de har någon schal eller kavaj att ha över axlarna, att följa klädkod är faktiskt svårt, haha. Nu blir det ett avsnitt av desperate Housewives först.