Världens finaste mattan.Här har vi en go tjej. Igår var det hennes dag så det vart lite överrasknings middag och även frukost på sängen för henne. Idag är det Valborg och det blir festligheter hemma i Sollefteå, det ska bli as kul. Ha en bra Valborg! 

Gick bananas med bandanas
Igår var det studentfest och vår klass klädde oss så fint i bandanas, och målningar. Ganska konstigt, men roligt. Kvällen var bra och idag har jag och mackan myst, varit till Härnösand en sväng och käkat pizza och nu ska vi ta oss ett bad. Kram på er! 

Älskade säng.


Finns det något bättre ställe än sängen seriöst? 
Denna vecka suger, jag har helt sjuk mensvärk, nationella tal idag, efter skolan ska jag åka till en fotspecialist som ska behandla mitt nageltrång vilket förmodligen kommer vara dem värsta smärtan i mitt liv och jag ska till tandläkarn och dom kommer säkert borsta sönder mitt tandkött så kommer få gå med tandvärk.. Usch, så just nu tröstar jag mig själv med att ligga i sängen och lyssna på bra musik och dock öva lite inför talet. Ibland suger livet.

Nya Nikes.Kan man vara kär i ett par skor?? Redan användt dom till allt, klänning, jeans, träning. Så sköna och fina!

Helgen var bra, har inte så många arbetspass kvar på café petter så får passa på att vara glad för den tid jag får. Hade även med Markus hem och hela familjen var hemma också, så det vart en enda stor myshelg. Nu har jag massvis med plugg att ta itu med, så adios. 

Glad tjej.


Hemkommen från vietnam. Skolan har dragit igång, jag har hunnit varit hemma i Sollefteå och imorgon(fredag) åker jag dit igen för en helg med jobb och massa mys. 
Idag fick vi tillbaka resultat från nationella och jag är nu klar på riktigt med matten, känns fantastiskt. Ännu en sak som är fantastiskt är att jag fått jobb  på ett äldreboende för dementa i Göteborg, så det blir en sommar hos hjärtat. Sen får man se vad hösten har att erbjuda, men nu är sommarens planer klara. Kram!! 

Lördag i Ho Chi Minh.

Hoi an blev staden vi tillbringade våran semestervecka i. Bättre stad fiiiinns inte, så otroligt vacker och mysig. Det är ett starkt tips till folk som tycker om att resa. På kvällarna lyser sånna runda lampor över hela staden och ja, bara sjukt mysigt. Stranden var också helt underbar och nu efter allt känner jag mig riktigt redo för att komma hem till Sverige nu, men först ett stopp i Ho Chi Minh igen för att gå på ett studiebesök och sedan ta flyget hem.  Kraaaam!

Halong bay och semstervecka.

De senaste dagarna har vi varit i Halong bay som var väldigt vackert med alla klippor. Nu har vi anlänt till Hoi an där semsterdagarna ska spenderas. Idag hann vi med sol&bad och det känns som att det kommer bli ett par underbara dagar.. Annars är allt bra, man kan bli lite less och allt känns tungt ibland när man reser så länge och med så många människor, men man får hålla humöret uppe. Kram! 

Hanoi.
Bilder från mopedturen i Sapa bland bergen.
Just nu befinner jag mig i Hanoi(huvudstaden i Vietnam) där vi har varit på museum, studiebesök och känd svampresturang. Imorgon kommer resans höjdpunkt vilket är en resa till Halong bay, där kajapaddling och snorkling står på schemat. Allt är bra med mig förutom att kroppen är full med skrapsår, var med om en ganska rejäl vurpa när vi var ute med mopederna, bland det värsta jag vart med om. Men somsagt, imorgon kommer bli underbart. Hörshej!