28 februari

Första veckan med brand och räddning PRAKTISKT, är över och jag har aldrig njutit av ett område så förut. Dock har jag haft matteprov idag men aja, är glad endå för denna bra vecka. Denna helg ska spenderas hos Matilda i Banafjäl där vi ska mysa, grilla pinnbröd och åka skoter. Jag har ju fått sportlov också och jag ska njuta av varje dag, träna, kolla serier, shoppa, umgås med vänner och bara ha ett as bra lov. Men nu måste magen få lite mat innan färden mot Matilda börjar. PUSS och ha en as bra helg!
 

24 februari

Nu var det länge sen sist men jag har verkligen haft tid för att ta fram datorn, den ligger mest under sängen och dammar numera. Iallafall har jag haft en kanon helg, matilda följde med mig hem till Sollefteå i helgen och den gjorde den så mycket bättre, sen har jag även firat min sötaste vän jennifer, träffat kusinerna och bara haft det as mysigt. Nu är skolan igen och dessa två skolveckor ska nämligen innehålla brand och räddning så är superglad. Nu ska jag springa på gymmet och sen blire fotboll! Ska bli bättre på att uppdatera här. Lite bilder från de senaste, lite egopics, nya träningskläder och ja!
 

SANDÖ

I tisdags var det olympiska spelen med skolan, och det var galet kul. Olympiska spelen var en slags friluftsdag då vi var ute och körde lekar och käkade hamburgare. Sjukt bra dag! Tog lite fina bilder, även jag och mina brudar vid sandöbron som vi tyckte va lite fint. 
 
Hör av mig mer sedan, måste kile! Ha en fin helg om vi inte hörs mer♥

GLAD TJEJ

Nu kan jag helt klart ge mig en klapp på axeln, för det första över att jag lämnat in min träningsuppgift som varit på tok för sen, sen för att jag i helgen jobbat både lördag och söndag eftermiddag, och för det sista att jag tagit farväl till mitt halvlånga hår och välkomnat mitt fula korta hår. Bra becca!! Nu ska jag äta lite frysta bär,banan och fil, duscha och sen invänta en bra person!♥
 
 

6 februari

Alla har dåliga dagar och denna dag är extremt dålig för mig. Har ett jätte stort prov imorgon som jag vill prestera jätte bra på men som jag känner nu så vill jag bara strunta i det. Usch! Ska få lite mat i magen nu efter ett benpass så det kanske känns bättre de. En bra fråga jag ställer till mig själv varje dag är varför i hela friden jag valde natur.. Blä på livet! Denna bilden gör mig glad iallafall

3 februari

Jag har haft en jätte bra helg hemma med familjen, så skönt och komma hem och landa för ärligt talat var denna den första helgen efter jul som jag verkligen var hemma på.
I lördagskväll följde jag med pappa och bror på modomatch som slutade med vinst så det var en lyckad match. På söndagen så hade vi bara en jätte chill dag, filmtittande, lite träning och rensning av källarn. Stora renoveringsplaner är planerade i källan, kommer att bli mitt lilla paradis kan jag säga! Iallafall, tillbaka till sandö och skola. Har sjukt mycket plugg egentligen, har skjutit på ganska mycket som jag nu ska ta tag i, tex en idrottsuppgift som inte borde vara alltför tråkig. Aja, kom hem för ett tag sen från gymmet där jag körde ett rygg-pass så nu kurrar magen efter mat och sen innan plugget blire städning, för som ni ser på bilden är mitt rum kaos. HÖRS hej!