Några dagar i Linköping hos faster.


I måndags vart jag sjuk. Feber, ont i varenda liten kroppsdel och så hängig. Ställde in resan till Linköping, men ett läkarintyg var tvungen att behövas för att få tillbaka pengarna, och det hade jag icke så 1 timma innan färden påbörjades så bestämde jag mig för att åka. Resan ner till Linköping är väldigt lång och bökig men så värt för dessa dagar, vi har haft det supermysigt. Gått på stan, solat, ätit god mat på lyxrestaurang och ja! Massa mer. Nu sitter jag på tåget mot Kramfors och Sandö. Ska träffa mina sandövänner o de ska bli så underbart! Jag är beroende av dom.. Nej nu blir det en film på paddan, PUSS.

Jobb.


Nu har gjort bort mina tre jobbdagar under lovet, nu har jag lov! På påskdagen fick jag och Amanda vara klädd som påskkärringar och fy vad jag såg hemsk ut, men alla fick sig väll ett gott skratt. 
Strax ska jag ta cykeln och träna men får se hur det går med denna träningsvärken efter gårdagen benpass. Iallafall så kommer massa saknade tjejer hit ikväll och vi ska ha myskväll, ska bli så skönt att umgås med så bra människor. ❤️


Hemma i Sollefteå.Få komma hem till min underbara säng är ju nice, dock plugghögen som förstör utsikten från sängen är inte like nice

Kom hem igår vid 4, sedan ner på och jobba! Vi hade konsert på cafe Petter igår med Emil Assegård och herregud så bra han är! Satt och njöt i två timmar! Idag tog jag lite sovmorgon och sedan drog jag ut på en springtur, stannade hos mormor för lite lunch och nu har jag kommit hem, packat upp och lagt in en tvätt i tvättmaskin. 

Ikväll ska jag umgås med antingen vänner eller kusinerna, vi får se hur det blir. Saknar mamma och pappa iallafall.. 


Påsklov.Nu ligger jag här i sängen(fick reda på i måndags att det var prov 4 dagar senare) redo för kemiprov imorgon. Min dag har varit lugn och bra, träning, vaktat barn som ingår i ett jobb med klassen och spelat bandy.

Direkt efter kemiprover imorgon far jag hem till Sollefteå, ska bli extra kul att komma hem för att kusinerna befinner sig hemma hos oss, dock kommer jag inte träffa mamma& pappa på hela lovet vilket känns drygt, men lilla jag ska nog klara mig. Nu -> SOVA! 

Ny vecka, ny start


Ny vecka och en ny start.
Helgen har vart helt underbar och jag har haft det så himla mysigt. Nu har en ny vecka börjat och kemi står på schemat! På torsdag får jag lov och kan knappt vänta, ska bli så otroligt skönt att bara vara ledig, och inte nog med att bara vara ledig så ska jag ner till Linköping och hälsa på faster, ska bli jätte mysigt. 

HELG

Denna vecka har varit sjuk jobbig på pluggfronten, hela söndag, måndag, tisdag, onsdag så hare vait prroppfullt med plugg och det är inte förns idag jag riktigt kunnat slappnat av. I helgen ska jag mysa med min söta Markus och träna, bara ha en as bra helg! Nu -> TACOS! mums

Söndag

Hej på er! Denna helg har faktiskt varit jätte bra. I fredags trodde jag och Matilda att det var sommar så vi tog massa muppiga bilder, satt och sola i bikini på vår balkong och njöt av livet, nu är tråkiga våren tillbaka. I helgen har jag jobbat vilket var jätte kul, jag har umgåtts med jätte många saknade vänner, lyckats skrivit mitt tal om stress jag ska hålla på tisdag, nu ska jag räkna massvis med matte sen blire att träna hemma i Solle innan jag beger mig mot sandö igen för en ny vecka! Hörs senare, KRAM

April månad

Hej på er! Just nu sitter jag i basgruppen och pluggar inför en dugga imorgon. Halva veckan har gått och hitills har den varit kanon, vi har ett område om stress nu i två veckor som faktiskt är jätteintressant. Visste ni att stress utsöndrar ett hormon som gör att man kan bli tjock? De ni;) gav mig en tankeställare! Nej nu måste jag fokusera, PUSS!